Korup Motion


 Tips en venn
Printvennlig versjon

Korup ½ Marathon 5. april 2009

2009 0331 StartbilledeSå blev det atter tid til vores største og mest spændende arrangement hvert år…Vores ½ Marathon.

Traditionen tro ofrede ca. 20 medlemmer deres lørdag aften for at møde op til klargøring af Marathon løbet. Mange har hjulpet til i rigtig mange år, og med det store fremmøde er det en fornøjelse at se hvor hurtig og effektivt alt kommer på plads… Hyggen, ja den skal der også være plads til, så da vi var færdig fik vi hygget med indtagelse af ca. 20 pizzaer…

Søndag morgen stod de fleste af aftenens hjælpere plus endnu flere medlemmer klar til at give deres hånd med til det store projekt.

Morgenmaden blev indtaget med højt humør, arbejdspladserne fordelt og en spændt venten på hvordan dagen ville forløbe bredte sig…. Hvordan ville vejret arte sig, og hvor mange løbere ville komme ud over de ca. 550 allerede tilmeldte løbere. Et meget højt antal i forhold til andre år… så ville der komme flere, når prisen var den samme, men de ikke fik den flotte løbetrøje, som man jo gjorde, når man havde forhåndstilmeldt sig ??? Ja, skulle vi hilse og sige… De ville gerne til Korup og løbe ½ maraton. Så panikken var ved at brede sig i efter-tilmeldingen, da tallet lige pludselig var ved at nå op på de 700 startnumre som vi havde. Men med lidt trylleri, sluttede vi med startnummer 701.

Og vejret artede sig… det blev en rigtig flot dag at løbe på. Der var en dejlig stemning og løberne fik varmet musklerne godt op, da vi igen i år havde en pige i startområdet til at lave nogle opvarmningsøvelser med de mange løbere.

Ved mål området ved ringbanen var en hel del tilskuere mødt op. Speakeren Henrik Lund Jensen sørgede for den helt rette stemning da den første løber kom flot i mål. Løberen og årets mandlige vinder af Korup ½ Marathon var: Søren Kirketofte (Multiatleten) i tiden 1:15:11. Den bedste kvindelige løber blev: Sara Broholm (Multi Atleten) i tiden 1:32:47.

Et stort tillykke fra klubben til dem begge. Sædvanen tro blev der serveret suppe i hallen til alle løberne.

Efter en lang, men dejlig dag kunne alle hjælperne pakke det sidste sammen, og glæde sig over endnu et vellykket Korup ½ Marathon.

Dorthe