Korup Motion


 Tips en venn
Printvennlig versjon

Danmarks længste halvmarathon

Lørdag den 7. februar var vi to løbere fra Korup Motion der have valgt at bruge et par timer på at løbe Danmarks Længste Halvmarathon på 26. 8 km.
Starten gik fra Jordløse Friskole kl. 11.00 i stille regn. Heldigvis holdt regnen snart op og vejret blev perfekt løbevejr og betydeligt bedre end vi har oplevet de tidligere år.

Som altid er det et meget "professionelt" løbefelt hvor vi skiller os lidt ud. Vi havde heller ikke løbet mange kilometer for vi havde Jordløses bakker for os selv og hvilke bakker. Heldigvis var der super forplejning på væskedepoterne lige fra chokolade til sandkage og saftevand.

Bakkeme krævede sin kvinde og vi måtte da også ned og gå adskillige gange, men vi gennemførte og kom ind mellem de 10 bedste kvinder - hvilket vi var meget stolte af.

Da vi endelig fik slæbt os i mål blev der serveret guldøl fra den lokale sponsor samt kaffe og flødeboller.
Til dem der aldrig har prøvet kræfter med Danmarks længste halvmaraton kun jeg helt klart anbefale dette meget veltilrettelagte løb.

Det er et smukt men meget hardt løb med mange bakker og man kan nemt komme til at løbe hele turen uden at se andre løbere, men det er en god træningstur forud lor evt. Hamburg eller København maraton.

Lene