Korup Motion


Året der gik

Alex LundahlNår jeg ser tilbage på året der er gået, blev det et af mine bedste løbeår hvor jeg løb marathon nr. 2001 Skovløberen i Hillerød. Vi var 3 jubileumsløbere:

Anders løb nr. 400, Tor løb nr. 100, hvor Anders's klub S0AM havde fået dispentation til at starte halvmaraton da vi havde løbet det første halve og de fulgte os til målet. Hvor vi blev fejret efter alle kunstens regler. Der var en fra Korup der ville fejre mig på dagen, nemlig Henning.


Jeg blev også fejret hjemme i klubben med gavekort og vin hvor der var mødt mange op, tusind tak for det. 
Det var en god oplevelse og en stor overraskelse at der var lokal tv på. Men skoene blev ikke lagt på hylden endnu, der var stadigvæk nogle løb der skulle med på listen.

D.21. dec var der Danmarks mørkeste marathon i Grindsted hvor vi sluttede med øl og risalamande.

 

Og den sidste uge af året kunne jeg lige nå 3 løb mere:

27. dec. kørte vi til Kiel: Kanal Silvester Marathon hvor vi var 30 løbere hvoraf vi var 2 danskere.

løbet startede kl. 8.00 , det var en rundstrækning der løbes 8 gange. langs Kielerkanalen og igennem en skov (et smukt løb med solskin).

Derefter kørte vi til Hamburg hvor vi var inviteret til Peter Wieneke's fødselsdag (han løber nr. 700 i Stockholm) med mad . ol og sluttede med champagne for vi skulle være friske til søndagens fødselsdagsløb: Peter Wieneke Marathon ved Ojendorfer See en rundstraekning der løbes 12 gange rundt om søen, pragtfuldt vejr.

Vi var ca. 90 løbere deraf 15 danskere der sluttede med dejlig varm suppe. Alt i alt en god week-end.

 

Den 31. dec. Sluttede jeg så året af med at tage til København hvor jeg deltog i Socialmarathon hvor der var ca. 500 på halvmaraton og ca. 130 på den hele, det var en rundstrekning på 2 omgange. Det blev skudt igang med fyrværkeri og det sluttedes også med fyrvaerkeri og champagne, kransekage og øl og vand. Sa jeg nåede op på 34 marathon dette ar.  Men så holdt jeg også pause resten at året. Så er det spændende hvad det nye år bringer.
Lone og jeg vil hermed ønske jer alle et godt nyt løbeår.

 

Hilsen veteranen
Alex Lundahl